Polpharma Shqipëri - Njerëz që ndihmojnë njerëz

Mirë se vini,

ju po vizitoni

Polpharma Shqipëri 

 

mapa

Monitorimi i medikamenteve dhe pyetjet mjekësore

Në rast se vëreni efekte negative pas përdorimit të barnave të Polpharma Group (Pharmaceutical Works Polpharma SA, Medana Pharma SA, Warsaw Pharmaceutical Works Polfa SA, JSC Chimpharm, Akrikhin, Herbapol Lublin, Herbapol Warszawa) ose keni dyshime se po zhvillohen efekte të tilla, ju lutemi kontaktoni me personin përgjegjës për sigurinë e barnave në Shqipëri në numrin e telefonit +355 4 24 34 233  nga e hëna në të premte nga ora 9:00 deri 17:00. Jashtë kësaj kohe (gjatë fundjavës, ditëve të festave dhe përpara orës 9:00 dhe pas orës 17:00) ju lutemi telefononi në numrin +355 69 40 86 217.

Personi përgjegjës për sigurinë e barnave në territorin e Shqipërisë jep informacion mbi produktet shëndetësore të Polpharma dhe u përgjigjet të gjitha pyetjeve mjekësore.

 

 

Adresa:

Incomed sh.p.k.

Rr "Margarita Tutulani" Nr. 5, Tirane
e-mail:

Phone: +355 4 24 34 233

 
 

 

Polpharma në botë

Kthehuni te polpharma.com për të ndryshuar shtetin / gjuhën tuaj


Powered by: CMSEdito Designed by: 23studio
© POLPHARMA S.A. All rights reserved.